Opleveringskeuring

Heeft u een bestaande woning verbouwd of een wordt uw nieuwbouwwoning binnenkort opgeleverd? Dan is raadzaam om een opleveringskeuring te laten uitvoeren. Want, wat is er nu eigenlijk exact gebouwd of verbouwd, is dit conform de tekeningen en afspraken, hoe is de afwerking, zijn de juiste materialen gebruikt, etc, etc…? Allemaal zaken waar u graag tijdig zekerheid over wilt hebben.

Opleveren met zekerheid, zorgeloos genieten!

Hoe gaan wij te werk?

Onze ervaren en onafhankelijke inspecteurs van Woningkeur Weert/Eindhoven inspecteren de nieuwbouwwoning of verbouwing en hanteren hierbij de richtlijnen van het bouwbesluit. Alle tekortkomingen worden besproken en vastgelegd in een rapport, een zogenaamd schaduwrapport. De uitvoerende partij zal zorgdragen voor de uiteindelijke oplevering en ook hij zal alle tekortkomingen vastleggen en een opleveringsrapport, ook wel een Proces Verbaal van Oplevering genaamd. Dit document wordt ondertekend door zowel de aannemer als de koper, waarmee de woning wordt geaccepteerd, met uitzondering van de genoteerde gebreken. De aannemer zal na ondertekening zorg moeten dragen voor verbetering van de genoteerde punten. Laat dus altijd een opleveringskeuring uitvoeren voordat u woning betrekt. Met ons schaduwrapport staat u sterker tegenover de aannemer en voorkomt u discussies over de afhandeling van de gebreken of tekortkomingen en draagt bij aan een zorgeloze oplevering.

Zowel bij een vooroplevering als bij de eindoplevering adviseren wij een keuring door REGIE Vastgoedmanagement te laten uitvoeren. Een vooroplevering is een keuring tijdens de bouw vóór de uiteindelijke eindoplevering.

Start typing and press Enter to search