woningkeur-eindhoven-en-weert-66

BOUWKUNDIGE KEURING

Bij de aan- of verkoop van een woning is een onafhankelijk bouwkundige keuring onmisbaar. In grote lijnen een beeld krijgen van de bouwkundige staat van de woning met als uiteindelijke resultaat een zeer uitgebreid bouwkundig rapport en een gedegen advies.

Uw woning, onze expertise!

parallex1

OPLEVERINGSKEURING

Heeft u een bestaande woning verbouwd of wordt uw nieuwbouwwoning binnenkort opgeleverd? Dan is raadzaam om een opleveringskeuring te laten uitvoeren, want wat is er nu exact gebouwd of verbouwd en is dit conform de tekeningen en afspraken. Allemaal zaken waar u graag tijdig zekerheid over wilt hebben.

Zorgeloos kunnen genieten met zekerheid!

p1511395

NULMETING / VOOROPNAME

Bouwwerkzaamheden in de directe omgeving hebben doorgaans geen invloed op uw woning. Toch is het mogelijk dat er tijdens deze werkzaamheden schade wordt veroorzaakt door uitgevoerde werkzaamheden in de nabijheid. Dus is het zaak om nulmeting, ook te wel vooropname, te laten uitvoeren door een onafhankelijke partij.

Vastgelegd tot op de millimeter!

slider-3

ENERGIELABEL WONING   (EP-W)

Een energielabel laat u zien hoe zuinig een woning is, en wat je kunt doen om dit te verbeteren. Als u een huis gaat kopen of verhuren moet u een geldig geregistreerd energielabel hebben, welke aanwezig moet zijn op het moment van de transactie. Het energielabel geeft met de klassen aan hoe zuinig of onzuinig de woning is, A++++ (groen) is zuinig tot en met G (rood) is onzuinig. Dat is handig, want een keuze voor een zuinige woning betekent lagere energiekosten, meer wooncomfort en minder CO2- uitstoot, dus beter voor het milieu!

Wist u dat? Een energielabel 10 jaar geldig is!

parralexenergiebesparen2

DUURZAAMHEIDSADVIES

EPA staat voor Energie Prestatie Advies. Wij kunnen u een maatwerkadviesplan maken voor u bestaande of nieuwe woning.

Na opname van de woning wordt er een Energielabel gemaakt. Op basis van dit energielabel ……

Investeren in de toekomst, denk GROEN!

p1500639

ENERGIELABEL BEDRIJVEN   (EP-U)

Het EP-U / energielabel voor utiliteitsbouw is één van de overheidsmaatregelen om de klimaatdoelstellingen te bereiken. Woningkeur Weert is gecertificeerd EP-U adviseur. Sinds 2008 is een EP-U / energielabel voor utiliteitsbouw verplicht. …..

p1477550

ASBESTINVENTARISATIE

Is u een woning of bedrijfspand van voor 1994 koopt of bezit is het mogelijk dat er tijdens de bouw asbesthoudende materialen zijn verwerkt. Een asbestinventarisatie  brengt duidelijk in kaart waar asbest is verwerkt en welke mogelijke risico’s daarbij horen.

p1500634

BOUWKUNDIG ADVIES EXCL. RAPPORTAGE

Heeft u een specifiek, bouwkundig probleem en wilt u daarvoor gedegen advies van een bouwkundige, dan kunnen wij u voor een scherpe prijs het bouwkundig advies aanbieden. Uw inspecteur zal samen met u het probleem ter plaatse grondig bekijken en u adviseren in de mogelijke oplossing ervan.

Start typing and press Enter to search