Bouwkundige keuringen

Als gespecialiseerd adviseur is Woningkeur Weert uw ervaren partner voor een breed spectrum aan bouwkundige keuringen, zoals een bouwkundige aankoopkeuring, bouwkundige verkoopkeuring, een vooropname / 0-meting, opleverkeuring, controle tijdens de bouw en asbest type A-inventarisatie.

Bouwkundige aankoopkeuring: bouwkundig rapport met NHG.

Bij aankoop van een nieuwe woning hoopt én verwacht u vele zorgeloze jaren in uw nieuwe woning door te brengen. Maar bouwkundige gebreken of achterstallig onderhoud kunnen nare consequenties en grote financiële gevolgen hebben. Zorg er daarom altijd voor dat u de bouwkundige staat van uw droomhuis door een objectief specialist laat beoordelen. Een bouwkundig rapport door de inspecteur van Woningkeur Weert geeft u zekerheid. De bouwkundige voert bouwkundige keuringen uit voor particulieren, voor professionele vastgoedeigenaren, voor projectontwikkelaars en voor woningbouwverenigingen. Naast een uitgebreid rapport over de bouwkundige staat van het gebouw, geeft de adviseur u ook een raming van eventuele noodzakelijke of gewenste herstelkosten. Onze rapporten voldoen standaard aan de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Voor meer informatie over de Nationale Hypotheek Garantie, kijk op www.nhg.nl
Het tarief voor een bouwkundige keuring incl. rapportage voor NHG is €345, – inclusief btw (toeslag woningen > 600 m3, per extra 100 m3 €25,00)

Bouwkundige verkoopkeuring: rapportage bouwkundige staat bij verkoop.

Wanneer u van plan bent uw huis te verkopen, wilt u zekerheid over de bouwkundige staat ervan. Immers, als verkoper heeft u een mededelingsplicht ten opzichte van de koper. Tijdens de visuele, bouwtechnische keuring wordt uw huis op de belangrijkste bouwkundige onderdelen beoordeeld. Geconstateerde punten worden, geïllustreerd door foto’s, gerapporteerd. Deze rapportage kunt u aan potentiële kopers overhandigen en is een goede onderbouwing voor uw verkoopprijs. Denkt u er ook aan dat bij verkoop van een woning het energielabel verplicht is? Door de energiekeuring gelijktijdig met de verkoopkeuring uit te laten voeren, ontvangt u een aantrekkelijke korting.

Bouwkundig advies met of zonder rapportage.

Voor deskundig advies bij een specifiek bouwkundig probleem (zoals scheurvorming, vochtproblemen, dak problematiek) kunt u een beroep doen op de bouwkundige van Woningkeur Weert. Voor een scherp tarief bieden wij u een onafhankelijk bouwkundig advies. Onze inspecteur bekijkt het probleem op locatie nauwkeurig en adviseert in een mogelijke oplossing ervan.

NEEM CONTACT OP

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search