Bouwkundige keuring

Bij de aan- of verkoop van een woning is een onafhankelijk bouwkundige keuring onmisbaar. In grote lijnen een beeld krijgen van de bouwkundige staat van de woning met als uiteindelijke resultaat een zeer uitgebreid bouwkundig rapport en een gedegen advies.

Uw woning, onze expertise!

Bouwkundige keuring bij aankoop

Bij de koop van een nieuwe woning hoopt én verwacht u vele zorgeloze jaren in uw nieuwe woning door te brengen. Maar bouwkundige gebreken of achterstallig onderhoud kunnen nare consequenties en grote financiële gevolgen hebben. Zorg er daarom altijd voor dat u de bouwkundige staat van uw droomhuis door een objectief specialist laat beoordelen. Een bouwkundig rapport door de inspecteur van Woningkeur Weert/Eindhoven geeft u zekerheid.

Wij voeren bouwkundige keuringen uit voor particulieren, professionele vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen. Naast een uitgebreid rapport over de bouwkundige staat van het gebouw, geeft de adviseur u ook een kostenraming van eventuele noodzakelijke of gewenste herstelkosten. Onze rapporten voldoen standaard aan de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Voor meer informatie over de Nationale Hypotheek Garantie, kijk op www.nhg.nl.

Bouwkundige keuring bij verkoop

Wanneer u van plan bent uw huis te verkopen, wilt u zekerheid over de bouwkundige staat ervan. U heeft immers, als verkoper, een mededelingsplicht ten opzichte van de koper. Tijdens de visuele keuring wordt uw huis op de belangrijkste bouwkundige onderdelen beoordeeld. Geconstateerde punten worden, geïllustreerd met foto’s, gerapporteerd in een uitgebreide rapportage. Deze rapportage kunt u aan potentiële kopers overhandigen en is een goede onderbouwing voor uw verkoopprijs.

Denkt u er ook aan, dat bij verkoop van een woning het energielabel verplicht is? Door de energielabel gelijktijdig met de verkoopkeuring uit te laten voeren, ontvangt u een aantrekkelijke korting.

Start typing and press Enter to search