Woningkeur Weert – Einhoven Onder de naam Keulen Bouwadvies opende Chico Keulen in 2004 de deuren in Weert. Inmiddels is het bureau, dat nu bekend is onder de naam Woningkeur Weert – Eindhoven, een begrip in de regio voor energielabels (particulier en utiliteit), bouwkundige keuringen en MJOP’s. Particulieren, bedrijven, vastgoedeigenaren, aannemers en makelaars uit de gehele regio (Weert, Roermond, Sittard-Geleen, Maastricht, Venlo, Venray, Eindhoven,…) wenden zich tot Woningkeur Weert – Eindhoven voor diverse bouwtechnische keuringen en energielabels.

Energiekeuring, Bouwkundige keuring, Opleverkeuring
Chico Keulen is franchisenemer bij de Woningkeur Groep en is daarmee dé adviseur en uitvoerder van landelijk erkende energiekeuringen (energielabel voor particulieren Epa-W, energielabel voor utiliteit Epa-U, binnenmilieu rapportage, bouwkundige keuringen incl. Nationale Hypotheek Garantie en 0-metingen, vooropnames. Ook voor EPA maatwerk advies energiebesparing en meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) bent u bij Woningkeur Weert aan het juiste adres.

Bouwadvies en bouwbegeleiding
Woningkeur Weert begeleidt particulieren, bedrijven, vastgoedeigenaren, aannemers en makelaars bij alle fases van een bouwproject. Van advisering bij de plannen, keuringen en controle tijdens de bouw.

NEEM CONTACT OP

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search