Keulen Bouwadvies begeleidt kopers van een nieuwbouwwoning of appartement. Kopers hebben immers recht op vakkundige begeleiding en duidelijke informatie. Aannemers en projectontwikkelaars schakelen voor de kopersbegeleiding steeds vaker onze bouwkundige in. Dan weet de aannemer of projectontwikkelaar zeker dat zijn klant uitstekend begeleid wordt.

Kopersbegeleiding door bouwkundige
Onze bouwkundige werkt al het ware ‘in company’ bij de aannemer of projectontwikkelaar: naar de klanten blijft de identiteit van de verkopende partij gehandhaafd en de lijnen blijven kort. Schakelt u als aannemer of projectontwikkelaar een koopbegeleider in voor de kopers van uw nieuwbouwwoning(en), dan kunt u zich blijven concentreren op uw core business, terwijl uw klanten naar volle tevredenheid ondersteund worden. Kopersbegeleiding door onze bouwkundige brengt onder meer de volgende voordelen met zich mee:

  • De werkvoorbereider / projectleider kan zich concentreren op de voortgang en kwaliteit van de woningen / appartementen, zonder onderbrekingen door contacten met kopers.
  • Mutaties zullen pasklaar en binnen de bouwkundige planning aangeleverd worden aan het uitvoeringsteam.
  • Controle op mutaties zal door onze bouwkundige uitgevoerd worden.
  • Door uitgekiende deskundigheid en duidelijkheid naar alle partijen zullen faalkosten tot een minimum worden beperkt en zal de klant meer tevreden zijn.
  • De algemene kosten van de post kopersbegeleiding binnen uw organisatie zijn altijd dekkend per project. (geen last van over- of onderbezetting).
  • Tijdens de (voor)oplevering kan Keulen Bouwadvies als deskundige de koper bijstaan en bemiddelen tijdens vaak vervelende conflicten.
  • Keulen Bouwadvies verzorgt kopersbijeenkomsten en bouwbezoeken.

Verkoopplattegrond van bestektekening
Onze bouwkundige is eveneens uw partner als het gaat om het opstellen van een verkoopplattegrond van een bestektekening. De verkoopplattegrond die de bouwkundige opstelt, is accuraat, duidelijk en ook voor niet geoefende kaartlezers inzichtelijk en duidelijk.

Berekenen NEN 2580 woonoppervlakte
Voor het meten van het woonoppervlakte (en de inhoud) van een woning conform de NEN 2580 norm bent u ook bij onze bouwkundige aan het juiste adres. Door gebruik te maken van de NEN 2580 norm zijn de meetgegevens objectief en uniform. In de NEN 2580 norm wordt onder andere onderscheid gemaakt in Bruto vloeroppervlak (BVO), Netto Vloeroppervlak (NVO) en indien van toepassing het verhuurbaar vloeroppervlak (VVO).

Meer informatie of contact met Keulen Bouwadvies
Wilt u meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken?
Neem dan contact op via 0495 – 549113 of vul het contactformulier in, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

NEEM CONTACT OP

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander de tekst.

Start typing and press Enter to search