Als gecertificeerd EPA-W en EPA-U adviseur is Woningkeur Weert gespecialiseerd in energiebesparing. Wij zijn uw aanspreekpunt voor al uw vragen over energiebesparing voor uw woning of bedrijfspand. Woningkeur Weert ontzorgt u volledig, van subsidieaanvraag voor energiebesparende maatregelen en duurzaamheidsleningen tot en met begeleiding bij de uitvoering van energiebesparende werkzaamheden.

Maatwerkadvies energiebesparing
Door energiebesparende maatregelen te treffen, kunnen uw energielasten en dus uw maandlasten concreet verlaagd worden en spaart u bovendien het milieu. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor energiebesparing in uw woning of bedrijfspand? De adviseur van Woningkeur Weert zet alle energiebesparende mogelijkheden voor uw pand voor u op een rij, in een EPA maatwerkadvies energiebesparing.
Tijdens de keuring berekent de adviseur met uitgekiende software de besparingsmogelijkheden voor uw pand. Per investeringsbedrag wordt direct zichtbaar welke energiebesparing dat oplevert. Gelet wordt niet alleen op de mate van besparing, maar ook op de bouwtechnische mogelijkheden en verhoging van uw woon-/ werkcomfort. En zeker niet onbelangrijk: met energiebesparing draagt u bij aan een beter milieu.

Energiekeuring voor energielabel
Woningkeur Weert voert voor u een gedegen energiekeuring uit. Deze energiekeuring geeft betrouwbare informatie over de energie(on)zuinigheid van uw woning of bedrijfspand. Op basis van de energiekeuring wordt het energielabel verstrekt, met daarop de vastgestelde energieklasse.

Meer informatie of contact met Woningkeur Weert
Wilt u meer informatie over energiebesparing of vrijblijvend een afspraak maken?
Neem dan contact op via 0495 – 549113 of vul het contactformulier in, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

NEEM CONTACT OP

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander de tekst.

Start typing and press Enter to search